dinsdag 24 mei 2011

Gember en....


zo.. weer iets erbij. Gember. In het begin hebben we wel even getwijfeld, maar al met al ging het gelukkig toch zo goed dat Gember op het 'goed' lijstje staat.
Lekker hoor. Je hebt geen idee waar allemaal wel niet gember (poeder) in zit.

Vanaf nu dus weer heerlijke bami, nasi, maccaroni, etc.. De gemberkoek waarmee we veel getest hebben hoeft hij gelukkig niet meer.. brrr niet echt lekker.

Ondertussen heeft Wion weer even contact gehad met drs Pellser. Zelf willen we graag voor de zomervakantie klaar zijn, maar drs Pellser denkt dat dit nog sneller kan. Ze begon er al over dat de volgende afspraak maar de laatste moest zijn.. eeuuhh ho ho.... Prettig nieuws natuurlijk, maar wel graag met een soort van gebruiks aanwijzig hoe we de laatste dingen moeten testen.

Ze heeft het zo te horen erg druk met nieuwe aanmeldingen naar aanleiding van het gepublicerde artiekel. Ook zoekt ze artsen die aan de slag willen met het pvg dieet. Ze kan ze dan opleiden. Dus mocht je arts zijn (evt in opleiding) neem even contact met haar op ;)

Wij gaan ondertussen verder met vanille en kijken in de supermarkten rond om te ontdekken wat we allemaal nog missen van 'vroeger'. Zo voelt het soms.
Ondanks het feit dat we dus bijna 'klaar' zijn, is dat best nog wel een lange lijst. Ik hoop dat we die zelf kunnen uitproberen.

tot de volgende x

B&W

Geen opmerkingen:

Een reactie posten