zaterdag 13 februari 2010

verjaardagsfeest

Jawel.... het was vandaag Mathijs z'n verjaardagsfeest. En dan wel het feestje voor vriendjes (veeeeeel belangrijker dus dan het 'familie' feest ;) )
Maar laten we eerst even de afgelopen week bekijken.

De yoghurt is er dus af, en tja, dan is het eigenlijk weer afwachten tot het weer beter gaat. En dat gaat altijd, zeker in het begin, in ups and downs. Soms dus druk/boos, maar het leuke is dan wel om te zien dat het toch steeds beter gaat.
Momenteel krijgt hij dus alweer achten en gaat het voor de 4de dag goed.

Zo ook vandaag ;).
Hoe zag vandaag er dan uit? Eerst lekker naar scouting, waar het prima ging. Thuisgekomen begonnen daarna de zenuwen op te spelen ;) . 'Papa, wanneer komen ze?" "Om 4 uur." "Dat duurt nog zzzooooo lang..."

Maar dan toch, op een gegeven moment gaat hij dan zelf iets te spelen zoeken. En tja, dan komen de eerste vriendjes en dan is het in het algemeen even errggg druk, incl. Mathijs. Whauw wat een wervelwinden. Toch merk je al dat Mathijs sneller rustiger wordt. Tijdens het eten (we hadden de gourmet aangezet) merkten we duidelijk dat hij heerlijk rustig zat te eten. Bij de film erna zie je dat hij zich soms zelfs wat zit te ergeren aan de drukte van een aantal anderen ;)

Tijd om iets nieuws uit te gaan proberen?

tot de volgende x

B&W

Geen opmerkingen:

Een reactie posten