zaterdag 6 februari 2010

yoghurt :(

zo, alweer bijna een week geleden.. sterker nog.. het is een week geleden. Gebeurd er daar dan helemaal niets?? Nou, sterker nog. Er gebeurd eigenlijk best wel veel. Waar zullen we beginnen... mmhh bij het begin?

Zoals jullie de vorige x hebben kunnen lezen was Mathijs aardappelen aan het uitproberen. En dat is gelukig helemaal goed gegaan. Dus die hebben we weer geheel in ons menu. Voor het volgende hebben we even zitten puzzelen om goed uit te komen. Uiteindelijk was het Mathijs die de doorslag gaf. Hij wou graag yoghurt. Tja, dan doen we dat toch......

Dus is hij deze week voorzichtig begonnen. Nou, yoghurt is dus 1 van de dingen waar hij op reageert. Boos, huilerig, bewegelijk... niet zo erg als destijds in het begin, maar duidelijk niet goed. Ook de scores gaan weer naar beneden. We zijn dus sinds gister gestopt en wachten nu weer tot het weer beter gaat. Wel jammer dat hij dit nu heeft zo vlak voor zijn verjaardag, maar gelukkig wordt het alweer een beetje beter.

We vermoeden nu dan ook dat de aanstichter melk, of beter: lactose is. Indien dat het geval is, dan zou het zomaar kunnen dat de eieren wel goed gaan. Die moeten we dus binnenkort ook maar weer eens proberen.

Ondertussen hebben we nu ook contact met nog iemand die het dieet volgt uit Almere. Alleen diegene volgt het via 'Rotterdam'.

Nou... 'k zal zo de '9' koek maar eens in de oven zetten want taart wordt voor hem niets dit jaar. We hebben zo'n vermoeden dat Mathijs dat niet zo heel erg vind trouwens. Hij heeft altijd al liever een koekje gehad dan taart.

welterusten...

CU

Geen opmerkingen:

Een reactie posten