maandag 16 augustus 2010

vakantie blog. 15 augustus


Lekker op het strand terwijl de rest van Nederland al aan de herfst begonnen is. Mmmhhh het leven in Frankrijk is heerlijk. Stokbroodje en natuurlijk brie. Jep.... we zijn er toch maar mee begonnen. Het ging zo goed met hem en tja, waar kun je brie het beste proberen dan in het land van de brie???

Dus, op naar de plaatselijke super-marche en een halve kilo brie inslaan. Lekker zeg :) Mathijs smult er maar lekker van. 's ochtends drie stukken stokbrood met brie, als lunch een paar broodjes brie, alleen 's avonds eigenlijk niet. (je kunt ook overdrijven).

Eerst waren we bang dat het lastig zou zijn om hem te beoordelen. Ik bedoel, andere omgeving, andere dingen te doen, etc. Aan de andere kant, Wion en ik zijn er nu beide bij om te observeren. Dussssss... hoe gaat het tot zover?

MMmmhhh de eerste dagen was er duidelijk een verschil met de dagen ervoor. Veel drukker, kletsen om het kletsen en beweeglijker. Gistermiddag hadden nog echt zoiets van.. we stoppen met de brie! Dit gaat niet goed. Maar dan 's avonds na een lange dag in de auto (ruïnes en het mooie Franse landschap bekijken) hielp hij heerlijk mee met vlees bakken, tafel dekken etc.

Vandaag zijn we een grot wezen bekijken. Altijd al iets wat hij ook erg leuk vind, en dan kan hij je de oooooren van de kop kletsen. Maar dat viel heel erg mee.!??!!? Al met al heeft hij vandaag hoge scores gekregen op de lijst. Zou brie dan toch goed gaan komen? We zijn beide heel erg benieuwd. Het kan uiteraard nog op de laatste dag helemaal mis gaan, maar als het zo blijft als nu..Dan heeft hij op verjaardagen weer wat lekkers te eten ;)

Voorlopig leven we nog even als God in Frankrijk... stokje brie, lekker zonnetje, zwembadje, strandje... moeten we ECHT weer terug????

Nou.. waarschijnlijk komt het volgende deel van dit blog weer uit ons koude kikkerlandje. Of zullen we als verrassing een beetje zon meenemen in de caravan? In ieder geval ons zonnetje in huis: Mathijs. Hopenlijk met brie als goed bevonden!

Tot de volgende x

B&W

Geen opmerkingen:

Een reactie posten