donderdag 25 november 2010

kaas en ...



Citrusfruit is goed gegaan. Lekker, citroen cake, ijs met citroen, mandarijnen, sinaasappelen.

Na het fruit hebben we 'gewone' kaas getest. Jonge, direct uit de supermarkt. En wat denk je? Jep ook goed gegaan. Kijk dan gaat het lekker. Mathijs mag nu dus ook gewoon jonge kaas op brood, of lekker een blokje kaas bij de 'borrel' ;) . We hoeven niet meer op zoek naar biologische.

Und jezt?? De droom van ieder kind... SNOEP.

Eigenlijk gaat het vooral om de E-nummers die erin zitten. We hebben een lange lijst met 'goede' en 'slechte' E-nummers. Nog een heel uitzoekwerk hoor, wat Wion gelukkig allemaal heeft gedaan. Wist je trouwens dat er E-nummers zijn die kanker verwekkend zijn? E-123 is daarom in Amerika en Rusland verboden. We hebben het nog niet op een verpakking zien staan gelukkig.
Daarnaast moeten we er natuurlijk ook nog om denken dat er geen aardbei in zit. We hebben nog nooit zoveel snoep in huis gehad ;) erg verleidelijk hoor. Spekjes, snoep horloges, wine gums, schuim kikkers en muizen, lolly's.. goh, wat een vreeeeeeselijk dieet.
Nu klinkt het natuurlijk allemaal lekker. Maar Mathijs heeft om zover te komen wel eerst heel veel moeten doorstaan. En nog is hij niet klaar. Maar ik ben blij dat we doorgezet hebben in de lastige tijden.
Nu maar hopen dat snoep goed gaat.

Tot de volgende blog....

doei

Geen opmerkingen:

Een reactie posten