zondag 13 december 2009

wel, niet, wel, niet....

aachhhhh!!! We worden er gek van. Het ene moment denk je, hij heeft iets gegeten waar hij last van heeft. En een tel later dan geef je hem een 10 als score. Nou is de 'last' gelukkig ook weer niet zoooooo erg, maar het is wel erg genoeg om je aan het twijfelen te brengen.

Het ene moment besluiten we bijna om de laatste drie nieuwe dingen er maar weer af te halen en het andere moment is er geen vuiltje aan de lucht.

Voorlopig geven we de kerst stress er maar de schuld van. Hij is er toch meer mee bezig dan je misschien zou verwachten.

Vanochtend heeft hij weer keurig op zijn kleine zusje gepast terwijl Wion en ik op de ski's stonden. Bij de Intratuin heeft hij lekker naar de panorama's staan kijken, en natuurlijk vond hij het te lang duren, maar och, toen is hij vast bij de kassa's gaan staan wachten ;). Thuis was hij wat drukker, maar dat kwam waarschijnlijk omdat hij honger had. Daar wordt hij ook altijd wat drukker van.

Vanmiddag heeft hij heerlijk een puzzel zitten maken en vanavond hebben we met z'n allen de kerstboom versierd. Erg gezellig.

Voorlopig houden we dus lekker alles op het menu staan :)

CU

B

Geen opmerkingen:

Een reactie posten