dinsdag 29 december 2009

geslaagd

Zo... de kerst is weer over. En we hebben het overleefd ;)
Geen centje pijn. Tweede kerstdag hebben we doorgebracht in het noorden van het land. Eerst een verjaardag en daarna een kerst diner. Een drukke dag dus. Nou aan Mathijs was het niet te merken. Die heeft zich super gedragen. En het grootste compliment was wel het feit dat ook de familie merkt dat het goed met hem gaat. Hij heeft bijvoorbeeld 's middags lekker spelletjes gespeeld zonder boos te worden als hij verloor en zo.

Gister zijn we nog naar het Ahoy kerst circus geweest. Weer 3 uur stil zitten op een stoeltje. Ook hier weer geen centje pijn. :)

We voeren de chocola nog eventjes op zodat we zeker zijn dat het goed blijft gaan en dan.... op naar het volgende product.
En natuurlijk gaan we oliebollen proberen te bakken. Maar hoe maak je poedersuiker.... ?? iemand een idee? kristalsuiker in een blender gaat op zich wel, maar echt poeder wordt het nou ook weer niet.

mocht ik jullie niet meer spreken voor komende donderdag, dan allemaal ene goed uiteinde en alvast een vrolijk en rustig 2010 ;)

CU

Geen opmerkingen:

Een reactie posten