zondag 3 januari 2010

met een tien naar 2010 maar.....

Allereerst allemaal de beste wensen voor 2010. Dat het een jaar mag worden waarin duidelijk wordt welk soort eten bij onze kinderen ADHD getriggerd wordt. (tjonge.. wat een worden...)

Later we even terug gaan naar 2009. Het ging zo goed met Mathijs dat hij op de score lijst tienen kreeg. Helemaal toppie dus. Tijdens oud en nieuw hebben we lekkere oliebollen voor hem gebakken en hebben we poedersuiker gemaakt door een behoorlijke hoeveelheid kristalsuiker in de blender te gooien. Deze op max. te zetten en 5 minuten te wachten. Echt geloof me, de poedersuiker die daar uit komt is echt veeeeeeel lekkerder dat alles wat je in de winkel kunt kopen.

Toch... Wion en ik twijfelden zo nu en dan over zijn gedrag. Dus heeft hij de laatste dagen nog veel chocolade gekregen en zie hier... zijn gedrag verslecht. :(
't is wel iets anders dan de manier waarom hij ooit eens regeerde op iets anders, maar toch dusdanig dat hij vieren en zessen scoort in het pvg dagboek.
Voorbeeld. Vorige week bij de ski les ging alles goed. Hij deed leuk en enthousiast mee. Nu.. pfff meneer heeft geen zin, doet een beetje halfbakken mee. Ook is hij weer druk in huis en (misschien toeval) klaagt hij over hoofdpijn.
We stoppen dus met de chocola en wachten nog even met de banaan, tot het weer beter gaat.
Vermoedelijk is het vooral de hoeveelheid chocola. In het begin ging het immers prima. We'll see.

tot de volgende keer.
CU

Geen opmerkingen:

Een reactie posten