maandag 17 mei 2010

flixotide

Sorry sorry sorry... tja het heeft weer even geduurd. En het is niet omdat er zo weinig gebeurd is, maar de mei vakantie zat er even tussen. De kids waren uit logeren bij oma, terwijl wij in New York zaten. Tja...

Even kijken, waar waren we gebleven. Oh ja.. komkommer.
We zijn met komkommer gestopt. Ja echt. En dat terwijl ik altijd zoiets had van: wat kan er nou in komkommer zitten?? Maar Mathijs werd steeds drukker en drukker.

Aan de andere kant hadden we al een hele tijd het gevoel dat we wat aan het rommelen waren. Je kunt het ook een beetje terug lezen in het blog. Vaak begon hij met lage cijfers als we iets nieuws introduceerden. Later trok het dan een beetje bij. Maar bij de komkommer trok het niet bij. Dusssss stoppen maar.
Mmmhhh wel raar dat zijn gedrag daarna niet verbeterde, maar eerder verslechterde. Eeuuuhh, hoe kan dat nou weer. Bij andere dingen werd het gedrag na een dikke week beter. Nu niet. Het moest dus ergens anders van komen.

Ik had al een beetje zo'n gevoel waarvan het kon komen. Een tijd geleden zijn we weer begonnen met zijn long medicijnen. Flixotide (en ventolin). In de bijwerkingen lees je op zich niets over het veranderen van gedrag, tot je even wat verder googled. Zoals bijvoorbeeld op dit forum:

www.longforum.nl/

Er zijn dus meer mensen die drukker worden van dit medicijn. Voor ons genoeg redenen om direct af te bouwen hiermee. Geluk bij een ongeluk is dan wel, dat Mathijs over een paar weken naar een astma 'spreekuur' moet om te kijken OF hij Überhaupt astma heeft. En het liefst zien ze hem daar zo 'clean' mogelijk.

Nu maar afwachten of dit ook echt de trigger is. Zelf heb ik al het vermoeden dat het alweer een beetje beter gaat :)
Tja... enn euuhh, is komkommer dan wel goed?? mmhhh ik denk het wel, maar zeker weten we dat dus nu niet. Dat zullen we dus nog een keer moeten gaan proberen.

Morgen hebben we eerste weer een bel-afspraak met drs. Pellser eens horen wat zij er ook van te zeggen heeft, hoewel ze deze laatste bevindingen nog niet weet. We moesten voor de vakantie de papieren opsturen en zijn na de vakantie gestopt met de flixotide.

We'll see.

Nou tot zover dan maar weer. Tot de volgende X

B&W

Geen opmerkingen:

Een reactie posten