donderdag 27 mei 2010

appel...

eiiiindelijk. De afgelopen dagen konden we Mathijs weer regelmatig 8-ten en zelfs 10-en geven. Het duurde best wel weer een tijd voor de invloed van de flixotide uitgewerkt was. Maar gelukkig, zoals bij alle andere dingen als yoghurt en chocola, uiteindelijk gaat het dan weer goed.
Tijd dus om weer te beginnen met iets nieuws. Tja. wat zullen we kiezen. Oh, ik heb het natuurlijk al verklapt in de titel. Jep, we hebben voor appel gekozen. Onbeperkt, en verwerkt in van alles en nog wat. Dus ook appeltaart, appelmoes, en alle soorten appel. Leek ons erg handig b.v. tijdens het komende zomer scouting kamp. Een appel is altijd wel te krijgen ;)

Afgelopen pinksterweekend is Mathijs met me mee geweest achterop de motor. We hebben de friese Elfstedentocht gereden. Dik 250 km (plus heen en terug naar de camping) echt super gezellig, en geen probleem voor Mathijs. Ikke spierpijn, hij kiplekker. Onderweg heeft hij heel wat opgestoken duimen gekregen en bij een benzine station kreeg hij ook nog snoep aangeboden. Tja.. helaas mocht hij die dan weer niet hebben.
Mathijs is daar altijd lekker relaxed onder. Zo is het nou eenmaal. Oma had gelukkig onderweg een lekker eitje gebakken, daar kon hij de hele reis al naar uitkijken.

Nu dus appel. We verwachten dat dit helemaal goed gaat. drs Pellser volgens ons ook :).
We houden u op de hoogte.

CU

B.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten