maandag 3 mei 2010

Smaak en Komkommer

Zo, daar was'tie weer.. 't is alweer even geleden dat we de blog bijhielden... Maar tja, dan heb je ook wat meer te vertellen zullen we maar zeggen.
Eens kijken.. waar zijn we ook al gebleven. Oh ja.. Ui, knoflook en bieslook.

Leek het in het begin een beetje mis te gaan, na een paar dagen knapte Mathijs weer helemaal op. Even een dipje?? Of zenuwachtig voor het schoolreisje? We denken het laatste. Ondertussen wij maar ui, knoflook en bieslook eten. Tjonge, best nog lastig om een lekker recept hiervoor te zoeken. Sperzieboontjes met ui en knoflook is lekker hoor. Een zelfgemaakte hamburger met ui, knoflook en bieslook gaat er ook prima in en zelfs de eigen gemaakte nasi was lekker. Maar na een week is de inspiratie een beetje op en begint de ui je de neus uit te komen ;)
Moet wel even zeggen dat de nasi echt heerlijk is. Net Chinese nasi.
Het goede nieuws is natuurlijk dat uiteindelijk de ui (en de rest) goed gegaan is. En zo smaakt een balletje gehakt plots een stuk lekkerder.

En nu?? Komkommer. Wat zit er nu Überhaupt in komkommer behalve veel water? Oftewel , wat kan hiermee nou misgaan? Eeuuhhh ik denk toch dat er iets meer inzit dan dat we denken. Meneer wordt druk, doet soms wat impulsieve dingen, en tot overmaat van ramp kwam hij net naar beneden om te melden dat hij niet kon slapen omdat hij aan 'nare' dingen dacht. mmhh het zal toch niet?
Op zich luistert hij nog wel en is hij nog niet echt boos of zo, maar toch...
Misschien moet hij ook hieraan weer wennen? Ik hoop het maar. Aan de andere kant. Komkommer is lekker, maar geen eerste levens behoefte zullen we maar zeggen. Dan maar een Griekse salade zonder komkommer.

Spanning en sensatie dus op het dieet front... we houden jullie op de hoogte.

CU

B&W

Geen opmerkingen:

Een reactie posten