zondag 22 november 2009

10

Jawel, een tien.. wat zeg ik, de afgelopen dagen alleen maar tienen :). Het gaat dus weer lekker thuis ;)
Wion is afgelopen donderdag ook nog samen met de juf van school naar de instelling geweest waar de ADHD vastgesteld is. Ook de juf was vol lof. Super hoe hij het op school nu doet. Eindelijk komt zijn oplossing gerichtheid nu ook goed naar voren.
Toen Wion daar aangaf, dat dit toch wel een alternatief was naast medicijnen werd er een beetje schaapachtig gekeken.. oké, snappen we hoor.. zolang deze behandel methode niet medisch aangenomen is, zal niemand het in het 'officiële' circuit aanprijzen. Nu maar hopen dus dat dit onderzoek nu eens WEL aangenomen wordt.

Vanochtend lekker met de kids wezen zwemmen. Was normaal al geen probleem hoor, maar nu is het helemaal geweldig. 't zijn vaak de kleine dingen waar je het in zo'n geval aan merkt. Bijvoorbeeld het naar huis gaan. Dat wil nog wel eens samengaan met een hoop tegenwerking. Nu is dat geen probleem. Verder heeft hij heerlijk met zijn lego gespeeld.

Vanavond hebben we hem dan ook verteld wat hij er morgen bij krijgt, want yes.. we gaan uiteraard de drie nieuwe dingen uitproberen. Nou, hij heeft er zin in ;) Joepie. Nu dus maar weer rustig weer opbouwen en hopen dat het dit keer zo goed blijft gaan.

We houden u op de hoogte !

CU

Geen opmerkingen:

Een reactie posten