maandag 9 november 2009

zielig??

Zo heb je geen inspiratie voor een stukje tekst, en zo belt er iemand die je weer iets te schrijven geeft... super. :)

"Zeg, wat zielig zeg voor Mathijs dat hij nu weer druk aan het worden is... werkt dat dieet dan niet??"

:)

Euuh, nee, hij is wat dat betreft totaal niet zielig. Sterker nog.... hier deden we het met name om! Uitzoeken, welke stof in zijn (dagelijks) eten zou zitten, die hem zo druk maakte. Als er uit de eerste drie dingen al 1 zou blijken te 'werken', dan weten we dat in ieder geval maar weer.
In het kader van het onderzoek moeten we nu alleen wel het provocatie deel even volhouden, om woensdag bloed af te kunnen nemen. 'Normaal' gesproken lijkt het me, dat je nu zou stoppen met de 3 voedingsstoffen, even wacht tot hij weer rustig is, en dan de stoffen misschien 1 voor 1 weer zou geven. Maar.. dat is mijn aanname. Misschien is er een slimmere manier.

Tuurlijk is Mathijs wel een beetje 'zielig'. Alle lekkere dingen mag hij niet. Zo meteen st. Maarten lopen, Sinterklaas, etc.... Maar hijzelf is wat dat aan gaat echt een bikkel, die exact weet wat hij wel en niet mag en zich daar ook voor de volle 200% aan houd. Ik blijf dat steeds een klein wonder vinden.
Al hoop ik wel dat we toch wel snel wat meer 'lekkere' dingen in het menu terug vinden, anders gaan we ons allemaal nog zielig vinden ;)

CU

Geen opmerkingen:

Een reactie posten