zondag 1 november 2009

dagje uit

Zo... het weekend zit er weer op. Zaterdag druk druk druk. Mathijs had een Halloween viering bij scouting. We hadden voor hem bladerdeeg koekjes en perendiksap meegegeven. Want ja, je kunt geen feestje vieren zonder lekkers.

Het was goed gegaan. Natuurlijk had hij wel zijn masker afgedaan zodra hij er was, maar tja.. that's Mathijs.

In de tussentijd zijn Fenna en ik snel even boodschappen gaan doen. Eerst 'onze' normale boodschappen en daarna snel door naar de biologische slager in Bussum en het eko plaza aldaar. Snel weer terug, uitladen en Mathijs weer ophalen...

Na scouting zijn we nog 'even' naar een caravan bedrijf geweest. Dat even duurde dus zo'n twee uur. En hoe gedroeg Mathijs zich?? Gewoon, lekker spelen in de speelruimte die ze daar hebben. Geweldig hoe de kids zich daar gedroegen. Ze kregen popcorn aangeboden en drinken. Mathijs mocht het natuurlijk niet hebben. Uiteraard vond hij dat erg jammer, maar that's it. Geen drama's of zo.

Vandaag zijn we naar het dolfinarium geweest. Als afsluiting van het dieet (tot zover). pfff normaal is een dagje uit een makkie, wat broodjes smeren, pakjes drinken in een tas en wat we nog missen, dat halen we daar wel. Nu is het even wat meer plannen.
Gisteravond nog snel even bladerdeeg koekjes bakken, popcorn maken, ladingen rijstwafels smeren etc.

Al die goede voorbereidingen zorgden er wel voor dat we netjes 10 voor 10 in Harderwijk door de kassa van het Dolfinarium liepen :)


Vandaag was een leuke dag. Lekker naar de dolfijnen en andere zeedieren kijken, leuke shows bezoeken, spelen in de speeltuin, etc.
Ook het haaien en roggen aaien vond hij weer heel leuk.
Na de grote show twee keer gezien te hebben en het behoorlijk begon te regenen zijn we even voor vijven weer naar huis gereden. Dan kom je toch het dieet weer in 'tegen'... Zou je anders misschien even het avondeten na zo'n lange dag bij de mac oid halen, nu moet je naar huis om worteltjes met rijst te eten.

We hebben het idee dat het eten Mathijs zo-ie-zo tegen gaat staan. Hij eet trager, een beetje met tegenzin. Tja, wij hebben nog wel eens een lekker stukje vlees, hij zit dagelijks aan de kalkoen.

Nou ja. Als het goed is zit dit deel van het dieet er bijna op. Als we in de goede groep komen te zitten, dan springen we bij wijze van spreken net zo'n gat in de lucht als deze dolfijnen.
We zullen het zien. Nog even en jullie weten het ook!

CU

Geen opmerkingen:

Een reactie posten