woensdag 10 maart 2010

toch maar rozijnen

zo. De deksel kan weer op de pindakaas. Dat hebben we gehad en dat is gelukkig goed gegaan. Joepie weer iets wat erbij gekomen is. Oké, niet zomaar pindakaas uit de supermarkt, maar toch.

In de vorige blog kon je lezen dat we verder zouden gaan met sperzieboontjes... Ondertussen hebben we besloten om toch maar verder te gaan met iets anders: Rozijnen. Uiteraard weer niet 'zomaar' rozijnen, maar rozijnen zonder zwavel. Mhhhh ik wist niet eens dat die rommel op rozijnen uit de supermarkt zat! Gelukkig heeft de helios zwavel vrije rozijnen.

Vanmiddag heeft Wion alvast wat lekkere dingen gebakken. Koekjes en bolletjes (een soort van krentenbol.. zeg maar rozijnenbol). Van de koekjes hebben we al even geproefd. mmmmhhhhh lekker hoor!
Maar nu eerst weer langzaam opbouwen en na 4 dagen mogen we dingen toevoegen zoals druiven, druivensap, etc...

Ik hoor je afvragen... waarom rozijnen en niet iets anders? Nou heel simpel, voor het volgende gesprek met drs Pelsser moet Mathijs rozijnen uitgeprobeerd hebben. Het schijnt van belang te zijn voor de keuze van de volgende dingen.... Wat deze relatie is?? Wij hebben nog geen idee. Misschien weten we dat na het gesprek.?!?! We zullen jullie op de hoogte houden.

Tot de volgende X

Geen opmerkingen:

Een reactie posten