donderdag 25 maart 2010

HOWK

HOWK
Wat zou dat nou weer betekenen.. Hannieschaft Ouder Welp Kamp ;)
Jawel, Mathijs is op scouting kamp geweest. En als je de naam van het kamp goed leest, dan kun je zien dat er ook een ouder mee mocht/moest.
Een kamp en een dieet, mmmhhhh hoor ik je denken, gaat dat goed? Jep.

Zoals bij alle vakanties eigenlijk is een goede voorbereiding het halve werk. Dus Wion heeft de dag voor vertrek een stapel rozijnenbolletjes gebakken, en vrijdag avond heb ik nog een stapeltje pannenkoeken gemaakt voor zaterdag.
Verder alle dingen mee in de auto voor een weekend lol.
Alles ging prima! Mathijs heeft het heel goed naar de zin gehad, en we hebben het dieet zwaar gepromoot ;). Erg leuk om te kunnen vertellen hoe goed het gaat. Andere ouders zagen Mathijs natuurlijk wel steeds iets anders eten en een aantal van hen kwam dan later voorzichtig vragen waarvoor het dan wel niet was, en of we resultaat zagen. Leuke positieve reacties en misschien zelfs wel ouders die ook naar het dieet gaan kijken.
Thuis gekomen (op zondag) na een weekendje weinig slaap, direct door naar een verjaardag. Ook dat ging prima. Dus rozijnen: geslaagd. Die pakken ze ons niet meer af.

En dus zijn we begonnen met het volgende.... EI. Tja, lekker zo vlak voor Pasen. En tot op heden gaat het goed. Natuurlijk zijn we het weer rustig aan het opbouwen, maar de cijfers blijven hoog. Meneer heeft vandaag lekker een gebakken eitje gehad. mmhhh.

Nu maar hopen dat ook dit goed blijft gaan :) We houden jullie op de hoogte.

CU

Geen opmerkingen:

Een reactie posten