woensdag 28 oktober 2009

de laatste lootjes

jawel.. de laatste lootjes. En of die zwaar wegen?? mmhh ik denk het wel. Mathijs begint het een beetje zat te worden. Dan ziet hij z'n zusjes een tomaatje eten, tja.. dan heeft hij wel even moeilijk hoor. Maarrrr even later gaat hij weer gewoon verder alsof er niets aan de hand is.

Vanmiddag was hij even heel druk, maar tja, wat wil je als je een vriendje ('V') te spelen hebt die naast je staat te springen en hossen voor de WII ;)
Even later is alles weer goed en nou daar zit hem het verschil. Hij blijft er niet in hangen.

Ook leuk is het om te zien dat hij al een beetje zenuwachtig aan het worden is voor zijn spreekbeurt. 'normaal' zou er geen land meer met hem te bezeilen zijn. Nu oefent hij iedere avond (wij weten nu dus ook alles van dino's).

Zijn weekkaart had hij op school keurig af, dus ook dat gaat prima.

Vanavond hebben we weer een brief gekregen van drs. Pelsser, ook daarin begon ze over de laatste loodjes. Wat ook natuurlijk erg belangrijk is dat we nu volhouden in ieder geval tot en met dinsdag de 3de. heeeee... appeltje eitje.. doen we toch ff. 't zou nu toch wel erg zonde zijn om te stoppen. failure in not an option en succes is een keuze ;)

We zijn wel heel benieuwd in welk vervolg traject we komen. Uit de brief blijken er 3 opties te zijn.
1. je mag verder meedoen om te kijken waar je kind nou eigenlijk druk van wordt,
2. je mag alles weer eten en krijgt een verwijzing naar de huisarts voor verdere medicatie,
3. er zijn twijfels over de werking en je mag nog even verder met het dieet, alleen dan worden er nog meer voedingsstoffen weggelaten.

Indien je in de groep 3 hoort, dan hoor je het voor dinsdag... We moeten de ingevulde lijsten opsturen en aan de hand daarvan wordt die beslissing gemaakt. Je hoeft dan ook niet naar Eindhoven natuurlijk (als je in groep 3 komt)
Uiteraard hopen we in de 1ste groep te komen! We zullen zien.

niet zoveel ander nieuws op dit moment...

tot de volgende x

CU

Geen opmerkingen:

Een reactie posten