maandag 26 oktober 2009

maandag

Maandag... de vakantie is voorbij en het 'gewone' leven begint weer. Gister een leuke dag. Beetje buiten spelen, even op de WII en lekker met z'n nieuwe lego bouwdoos bouwen. Wat wil je nog meer?? 's avonds lekkere ijsbergsla, rijst en kalkoen.
Zelfs het oefenen voor zijn spreekbeurt ging goed ('s avonds dan.. ;) )

Vandaag kreeg Wion te horen van de juf dat Mathijs toch wel een beetje rustiger was geworden.. he he... Nadat Wion het gevraagd had en ze nee had gezegd, was ze toch wat meer op hem gaan letten en vond ze hem rustiger geworden. Waarschijnlijk had ze hem daarvoor niet zo goed geobserveerd. Na Wion's vraag was ze toch getriggerd en nu kwam ze tot deze conclusie :)

Goed te horen dat onze conclusie ook gedeeld wordt door anderen.
Mathijs was btw erg blij dat hij weer naar school mocht. Kan hij weer verder met z'n week-takenkaart. Hij vindt het zo leuk dat hij sins kort een week-kaart heeft. Hij vertelde bij het eten dat hij het deel van vandaag weer keurig af heeft.. Dat hadden we niet verwacht te bereiken. Het begon al een beetje voor het dieet hoor, toch hij samen met z'n vriendje 'M' uitgedaagd werd door zijn moeder om hun takenkaarten af te krijgen. (met als beloning een ijsje :) ).
Maar hij gaat nu echt als een trein. (TGV)

Vanavond weer de spreekbeurt geoefend. Gaat steeds beter.
Niet veel ander nieuws. Het gaat gewoon goed :)

CU

Geen opmerkingen:

Een reactie posten