zaterdag 24 oktober 2009

super smash bros brawl

Zo, het is weer lekker weekend. Eerst maar even over de afgelopen dagen. Herfstvakantie, dus zo-ie-zo uit zijn ritme. Maar het was goed te doen. Tuurlijk als hij met z'n vriendje 'M' speelt, dan kan het gebeuren dat 'tie een beeeetje druk thuiskomt. Dat is dan een teken dat hij het leuk gehad heeft.
(zeker als ze op de WII weer een heftig spel gedaan hebben)

Vrijdag had ik vrij om met z'n allen even naar Schijndel te gaan om voor Nienke alvast wintersport kleding te kopen.
's ochtends had Wion nog een bel afspraak met dr. Pelsser. Kort maar krachtig. "U vindt dat het goed gaan?" "Ja." "Dan wijzigen we niets aan het dieet." :) Dat is dus maar weer mooi meegenomen.

Tja, en dan ga je in Nederland de snelweg op die allang niet meer snelweg is. De 200 pk staan onder de motorkap te trappelen om te gaan maar dankzij alle wegwerkzaamheden aan de A2 staat iedereen stil. pfff Bijna de hele dag dus in de autozitten, dat gaat je zelf al niet in de koude kleren zitten en Mathijs al helemaal niet. Hij was 's middags en 's avonds dus iets drukker dan de afgelopen dagen.

Vanochtend lekker naar Scouting. Of het nou komt omdat hij vorige week geïnstalleerd is, of omdat hij de rust gevonden heeft, ik weet het niet, maar hij gaat er zo relaxed naartoe. Gaat zomaar praten met anderen.... En ik kon gewoon weggaan.

Voordat ik hem weer ophaalde nog snel even langs de boerenmarkt op de Kemphaan om perendiksap te kopen. Dat is iets wat we nog steeds nergens anders kunnen vinden.
Mathijs had weer lekker meegedaan bij de Scouts en was heerlijk opgewekt. Vertelde honderduit over de regenworm die hij gevonden had, en luisterde aandachtig naar de tips van mij om nog meer te kunnen vangen de volgende keer.

Thuis kreeg hij deze week z'n beloning in de vorm van een WII spelletje: [super smash bros brawl] Hij mocht het meteen even spelen. Nou volgens mij kijgt iedereen de diagnose ADHD als hij/zij dit spel een tijdje doet ;-) Maarrrr het spel gaat uit als we zeggen dat hij moet stoppen.

Vanmiddag even de stad in. Is erg goed gegaan. Je merkt alleen wel dat hij het dieet een beetje zat aan het worden is. Zoals toen we de V&D binnen liepen. Je komt dan langs een soort van klein 'la place', dus allemaal lekkere dingen op oog en neus hoogte. Tja dan zegt hij zelf dat hij toch wel weer eens graag iets lekker wil hebben.

Later nog even in 'Buiten' naar caravans gekeken waar Nienke en Fenna snoepjes kregen. Tuurlijk keek hij even een beetje verdrietig, maar toen we zeiden dat we de snoepjes voor hem in een trommeltje stopten was alles ook weer goed. Ze hebben met z'n drieën heerlijk gespeeld in een speelkamer en toen gevraagd werd of ze wat wouden drinken gaf hij zelf aan dat hij alleen water mocht. De topper!

Vanavond mochten ze opblijven. Lekker popcorn eten (heeee pap, deze is een stuk beter dan die verbrande van laatst.... ja dhhaaaa) En heerlijk knutselen met de lego bouwdoos die hij vanmiddag gekocht had van zijn eigen gespaarde geld. We hadden het hem even voorgeschoten en 'normaal' gesproken zouden wij het geld zelf uit z'n spaarpot gehaald moeten hebben. Nu kwam hij thuis, nog voor de legodoos open ging met de spaarpot naar beneden... toppie jongen!!

zo.... de vakantie zit er weer op, nog 1 dagje weekend en de school begint weer. Eens kijken of we hem nog kunnen overhalen om z'n spreekbeurt voor te bereiden.

nu eerst lekker een uurtje langer slapen ... gaaapppp

CU

Geen opmerkingen:

Een reactie posten