maandag 5 oktober 2009

Vandaag de eerste dag van het dieet. Vanochtend kreeg Mathijs twee sneetjes zelfgebakken brood met een heeeeeel klein beetje perenstroop. Lekker volgens hem. Daarnaast wat kamille thee. Meneer at en dronk alles lekker op gelukkig. Als 10 uurtje had hij fructose koekjes mee, helaas waren die een beetje te donker uit de oven gekomen, maar hij vond ze prima. De perendiksap was wat minder geslaagd. Oke, snap ik ook wel, als je maar zo'n beetje mag, dan smaakt het meer naar zuur water, dan naar iets lekkers... beetje meer diksap dus.

Tussen de middag ging het alweer goed met het eten. Zelfs een beker rijstmelk werd opgedronken. Nee hij vond het niet lekker hoor. Toch opdrinken.... wat is het toch een stoer joch. Later op de middag had hij toch wel honger. Een rijstwafel had uitkomst kunnen bieden, ware het niet, dat meneer daar geen zin in had. Tja, dan maar honger.

Als avond eten stonden aardappelen, rode biet en een stukje lamsvlees op het menu. Lamsvlees heeft een beetje een aparte geur en smaak en daar houd Mathijs blijkbaar niet zo van. De groente en de aardappelen gingen zonder morren op, maar over het vlees was meneer minder te spreken.

Als toetje ging een peer er goed in.

Wion had ondertussen van rijstmeel nog snel even wat zoute koekjes gebakken. mmmmmmhh niet zo'n succes. Persoonlijk vond ik ze niet eens zo slecht, maar ik was daarmee binnen de familie in de minderheid. Oftewel, niemand vond het wat. Zelfs Nienke spuugde de koekjes uit in de prullenbak.

Een overgebleven stuk rijstwafel werd dus toch maar snel opgegeten.. honger maakt inderdaad rauwe bonen zoet.

Ik ben benieuwd hoe het morgen gaat.

desmo groetsels

Geen opmerkingen:

Een reactie posten